Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Halter du lidt bagefter med juleforberedelserne, eller har konfekten allerede fået ben at gå på, så får du her opskriften på en nem marcipan og nougatstang, der er hurtige at lave.
Sådan gør du:
  1. Afkøl nougaten i køleskab. Skær nougat og marcipan i 4 ens stænger. Læg dem ovenpå og ved siden af hinanden på husholdningsplast, så de danner en rektangel med skakternmønster. Pres dem let sammen.
  2. Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovn, og overtræk konfektstangen. Læg den på husholdningsplastfilm. Pynt evt. med kagedrys. Lad chokoladen størkne.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it