Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær de yderste vingespidser og halsskindet af anden. gem vingespidser til sauce. tag posen med indmad ud. gem den til sauce. gå anden efter for evt. fjerrester. fjern gumpen eller kirtlerne på oversiden af gumpen. fjern rester af indvolde fra andens indre. skyl anden. krydr indvendigt og udvendigt med salt og peber. kom æbler i både og svesker ind i anden. luk med kødnåle.
  2. Læg anden med brystet nedad på risten i en bradepande. sæt anden i midten af en kold ovn. tænd ovnen på 200 grader, og steg anden ca. 1 time. Vend anden, så ryggen er nedad, og stil bradepanden i ovnen igen. steg anden yderligere ca. 1 time.
  3. Tjek, om anden er gennemstegt efter ca. 2 timer ved at vride/skære låret fri fra kroppen og se, om kødsaften er klar. si fedt og sky op i en skål. Hæld fedtet over i en skål, og gem det i køleskabet. skyen skal i saucen.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it