Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Bland appelsinsaft og Grand manier.
  2. Pisk æggeblommerne med flormelis. Tilsæt kornene fra 1 vaniljestang, og pisk det cremet. Pisk fløden til skum. Pisk mascarpone igennem, og pisk æggeblommecremen i. Vend flødeskummet i.
  3. Bland jordbær i skiver med sukker, og lad det trække 10 min. Fordel halvdelen af jordbærerne i et fad eller i portionsglas. Dyp lady fingers i appelsinsaften, og læg dem over. Fordel resten af jordbærrene ovenpå. Kom mascarponeblandingen over. Stil desserten i køleskab 1 times tid. Drys med høvlet chokolade, og pynt med jordbær.
Tips!
Kan du ikke få fat i mascarpone, kan du bruge cremefraiche 38 % i stedet.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it