Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Bunde: Pisk æggene luftige, og pisk sukkeret i. Pisk smør i. Tilsæt evt. citronskal. Vend sigtet hvedemel og hjortetaksalt i.
  2. Tegn 3 cirkler med en diameter på 22 cm på 3 stykker bagepapir. Fordel dejen på cirklerne.
  3. Bag bundene ca. 8 min. Ved 200 gr. på midterste ovnribbe, til de er gyldne og gennembagte. Bag en ad gangen. Vend kagebundene ud på en bagerist på et stykke bagepapir drysset med lidt sukker. Afkøl bundene, fjern forsigtigt bagepapiret, de er bagt på.
  4. Hak og smelt den hvide chokolade over vandbad eller i mikroovn. Pisk æggeblommerne med flormelis, til det er cremet. Rør chokoladen i. Pisk fløden til blødt skum, og vend det i chokoladeblandingen.
  5. Skær jordbærrene i skiver.
  6. Læg en kagebund på et lagkagefad, og dryp med 2 spsk. Cointreau. Fordel 1/3 af cremen på den ene lagkagebund. Læg 1/3 af jordbærrene over. Læg den anden bund over, og gentag processen. Læg den sidste bund over, og dryp med Cointreau. Fordel resten af creme og jordbær over. Pynt evt. med et helt jordbær, ribs og 1 usprøjtet rose.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it