Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Søde sager og drikke
Vælg en god økologisk piskefløde og fine aromatiske bær til denne skønne engelske dessert.
Sådan gør du:
  1. Tø bærrene op over svag varme med sukker og appelsinskal (smag dig frem til den nøjagtige mængde sukker). Lad bærrene simre ca. 10 min. Fjern appelsinskallen, og køl kompotten helt af. Hæld det meste af saften fra, og mos eller blend bærrene.
  2. Pisk fløden stiv og vend forsigtigt pureen i flødeskummet sammen med så meget af saften, som fløden kan opsluge.
  3. Stil desserten på køl, til den skal bruges. Rør den evt. igennem, og fordel den i portionsglas.
Tips!
I bærsæsonen er denne dessert også dejlig med friske bær fra haven. Prøv f.eks. fool med hindbær, stikkelsbær eller rabarber.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov / Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it