Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Klejner skal spises frisklavede, så du skal ikke koge flere, end du skal bruge. Dejen kan laves 1-2 dage forud og opbevares på køl, eller du kan forme klejnerne, fryse dem ned og koge dem uoptøede.
Sådan gør du:
  1. Pisk æg og fløde sammen. Bland de tørre ingredienser i væsken, og saml hurtigt dejen. Den er meget blød og lidt klistret, så den skal håndteres med let hånd og mange små meldrys under formningen.
  2. Rul dejen ud, skær den i spidse harlekinfirkanter (ca. 3 x 6 cm). I hver firkant skæres en 2-3 cm lang slids. Den ene spids trækkes gennem slidsen og klejnen trækkes i facon.
  3. Når al dejen er formet, koges klejnerne i hedt fedtstof. De lægges til afdrypning på sugende papir og spises hurtigt.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it