Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Fjern snoren om roastbeefen. Skær kødet i 1 cm tykke skiver. Bank kødet lidt ud med en kødhammer. Krydr kødet med salt og peber.
  2. Skær parmaskinken til, så de har ca. samme størrelse som kødstykkerne.
  3. Læg parmaskinkestykkerne på et skærebræt. Læg kødstykkerne over, så de dækker. Riv osten på rivejernet, og bland det med basilikum og hvidløg. Fordel fyldet på kødskiverne.
  4. Rul kødet sammen om fyldet. Bind kødsnor omkring.
  5. Brun rullerne i 2 spsk. olivenolie i en stegegryde. Kom bouillonen ved. Lad rullerne småkoge under låg ca. 2 timer. Tag dem op, og fjern snorene.
  6. Hak løget. Skær bladsellerien i små tern. Svits løg og bladselleri i en gryde i 1 spsk. olivenolie. Kom suppen som rullerne har kogt i op i gryden sammen med flåede tomater og oregano. Lad tomatsaucen snurre sammen ca. 10 min. Smag til med salt og peber. Kom rullerne i gryden, og varm dem igennem i tomatsaucen, eller du kan vælge at servere saucen til.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it