Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Fjerkræ
Lækker hverdagsmad: Italiensk pestosalat med kylling
Sådan gør du:
  1. Skyl, og udblød bønnerne 10-12 timer eller natten over i rigeligt koldt vand. Kog bønnerne i friskt vand ca. 1 time, men tjek emballagen – kogetiden kan variere. Skær det stegte eller kogte kyllingekød i mindre stykker.
  2. Skyl basilikumbladene, og kom dem i en blender sammen med tern af parmesanost, mandler, purløg, eddike og olie. Blend, til pestoen er jævn. Smag til med salt og peber.
  3. Rens fenniklen, og skær den i små tern. Bland pesto, fennikel og afkølede bønner sammen. Skyl, og afdryp rucolaen. Fordel det med det meste af salaten på et fad. Fordel bønneblandingen over. Skær tomaterne i halve, og fordel dem over sammen med kylling. Pynt med resten af rucolaen, oliven og høvlet parmesan.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it