Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Det tager godt nok 2 dage at bage det italienske landbrød, men det er det hele værd.
Italiensk landbrød
12 hele tykke skiver
Italiensk landbrød
Biga/fordej:
1 dl vand
Dej:
15 g gær
1 spsk. salt
2 spsk. olivenolie
250 g hvedemel
Sådan gør du:
  1. Til fordejen: Kom melet i en skål, lav en fordybning, og smuldr gæren i. Tilsæt vand, og arbejd dejen gradvist sammen, og ælt den helt glat. Dæk skålen med plastfilm, og lad den stå lunt – ikke under 21 gr. – natten over.
  2. Næste dag: Rør bigaen med vand, gær, salt og olivenolie. Tilsæt melet lidt efter lidt, og ælt dejen godt, til den hænger sammen. Tip den ud på bordet, og fortsæt æltningen med melet, til den er glat. Kom dejen i en skål, dæk den med plastfilm, og lad den hæve i to timer.
  3. Ælt dejen igennem, form den til en kugle, og lad den hæve i en meldrysset hævekurv en time. Har du ikke en hævekurv, kan dejen også hæve på en plade med bagepapir.
  4. Bag brødet ved 250 gr. i 20 min., dæmp så ovnvarmen til 225 gr., og bag yderligere 20 min. Sæt en bradepande med kogende vand i bunden af ovnen under bagningen. Lad brødet afkøle på en bagerist.
Velbekomme!
Foto: Marie Nielsen / Vibeke Lehn
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper
Skråplan 21 nov 2016 09:16 Elisabeth120312

Dagens lækkeri