Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skyl tomaterne, og skær dem i både. Læg tomatbådene i et dørslag, og drys dem gavmildt med havsalt. Sæt en skål under til at fange saften fra tomaterne.
  2. Bræk brødet i grove stykker, dryp med 1 spsk. olivenolie, og drys med havsalt. Rist brødet gyldent og sprødt, i en forvarmet ovn på 200 gr. i 6-8 min. Sæt brødet til side.
  3. Hak hvidløgsfeddet fint. Rør det sammen med rødvinseddike og 4 spsk. olivenolie. Hak ansjoserne, og kom dem i en skål sammen med kapers og dressing. Pil rødløget, og skær det i fine både. Bland rødløg og oliven i skålen. Tilsæt tomater og noget af saften fra tomaterne. Bland brødet i og riv basilikum henover. Lad salaten trække i 15-30 min., før den skal spises, så saften fra tomaterne kan trække ind i brødet.
Velbekomme!
Opskrifter: Marie Melchior
Foto: Betina Hastoft/Linnea Press
Annonce
Pin it