Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Gæren smuldres i det lunkne vand, mel og salt tilsættes.
  2. Røres sammen med dejkroge på en elpisker. Man må IKKE ælte dejen med hænderne.
  3. Efterhæver i køleskab med viskestykke over i 8-10 timer.
  4. Dejen hældes ud på en bageplade og drysses evt. med oregano.
  5. OBS! Det er vigtigt, at man ikke begynder at ælte dejen, den skal hældes direkte fra skålen over på bagepladen.
  6. Bages i en kold ovn ved 200 grader - i ca. 45 minutter.
  7. Gulerodsmarmelade
  8. Citronerne skæres i mindre stykker og blendes. De rensede gulerødder rives på råkostjernet og blandes i en gryde med citronerne og vandet. Det hele koger sagte under låg i ca. 1 time. Sukkeret drysses i. Marmeladen gives et opkog, skummes, tilsættes atamon og hældes på glas. Glasset lukkes med det samme. Fylder ca. 1 liter.
Velbekomme!
Foto: Lotte Michelsen / Opskrift: Lotte Michelsen
Annonce
Pin it