Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Udblød og kog kidneybønnerne som beskrevet på pakningen, eller brug i stedet bønner fra dåse.
  2. Hak løgene. Skær gulerødderne i tern.
  3. Svits løg og gulerødder i olien i en gryde. Tilsæt bouillon, tomatkoncentrat og timian.
  4. Kog suppen sammen 10 min. Tilsæt de udblødte og kogte kidneybønner eller afdryppede dåsebønner. Kog suppen igennem 5 min. Smag til med salt og peber.
  5. Server suppen med græsk yoghurt og flute.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl/Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it