Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær peberfrugterne i tern. Hak løget. Hak hvidløgsfedet fint. Svits peberfrugter, løg, og hvidløg i 1 spsk. olivenolie på en pande til det er blødt, men ikke har taget særlig farve.
  2. Pisk æg, mælk, parmesanost, oregano, salt og peber og sammen. Vend de stegte grønsager heri. Varm 1 spsk. olivenolie op på en slip let pande. Kom æggemassen på. Steg æggekagen, til den er fast ved svag varme ca. 20-25 min. Lad æggekagen glide ud på et stort grydelåg. Læg panden over, og vend den over på panden, nu med den ustegte side nedad. Steg æggekagen ca. 10 min. på denne side. Pynt med bacon og evt. lidt friske tern af peberfrugt.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it