Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Søde sager og drikke
Disse issandwich er en dejlig måde at afkøle ganen en varm sommerdag.
Sådan gør du:
  1. Pisk æggene skummende. Kom sukkeret i, og pisk til det er en luftig masse. Smelt smørret, og rør det i. Bland hvedemel, vaniljesukker og hjortetaksalt, og vend det i dejen sammen med mælken. Fordel dejen på bagepapir i en bradepande (40 x 32 cm).
  2. Bag bunden ca. 20 min. ved 200 gr. på midterste ovnribbe. Tjek med et spyd, om der sidder dej på, hvis der gør, bager du bunden lidt længere.
  3. Bring fløden til kogepunktet, og tag gryden fra varmen. Hak chokoladen, og rør den i fløden til chokoladen er smeltet. Opløs kaffepulveret i vandet, og rør det i.
  4. Kom blandingen i en skål. Stil det tildækket i køleskabet til det er helt afkølet, gerne natten over. Pisk chokolademassen cremet med en håndmikser.
  5. Fordel chokoladecremen på den ene halvdel af kagebunden. Læg den anden halvdel over. Skær den i trekanter som sandwich. Pak dem i plastfilm, og kom dem i en fryseegnet plastpose eller boks, og frys dem mindst 6 timer. Server issandwich med frugt.
Tips!
Du kan også fryse hele iskagen og skære den ud ved servering.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it