Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Tag ikke fejl....det er ikke en leverpostejsandwich!
Issandwich med chokolade og hindbær
10 personer
Issandwich med chokolade og hindbær
3 æg
250 g sukker
100 g smør
200 g hvedemel
1½ dl mælk
Desuden:
Chokoladecreme:
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Pisk æggene skummende. Kom sukkeret i, og pisk det til en luftig masse. Smelt smørret, og rør det i. Bland hvedemel, vaniljesukker og hjortetakssalt, og vend det i dejen sammen med mælken. Fordel dejen i en bradepande (40 x 32 cm) foret med bagepapir.
  2. Bag bunden ca. 20 min. ved 200 gr. på midterste ovnribbe. Tjek med et spyd, om den er gennembagt.
  3. Bring fløden til kogepunktet, og tag gryden fra varmen. Hak chokoladen, og rør den i fløden, til den er smeltet.
  4. Lad blandingen køle af i køleskab, gerne natten over. Pisk chokolademassen cremet med en håndmikser.
  5. Smør kagebunden med marmelade. Halvér kagen, så du får 2 halvdele (på 20 x 16 cm). Fordel chokoladecremen på det ene af stykkerne. Læg det andet stykke over. Skær kagen ud i trekanter som sandwich. Pak dem i plastfilm, og kom dem i en fryseegnet plastpose eller boks, og frys dem min. 6 timer.
Tips!
Du kan også fryse den sammenlagte kage i et stort stykke og i stedet skære den ud ved servering.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it