Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Isroulade
10 personer
3 æg
120 g sukker
120 g hvedemel
3/4 tsk. bagepulver
Fyld:
150 g hindbær
Nougatsauce:
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Pisk æg og sukker luftigt med en håndmikser. Bland mel og bagepulver, og si det ned i æggeblandingen. Bland det hele sammen.
  2. Smør et stykke bagepapir, og bred dejen ud i en firkant på ca. 30 x 40 cm. Bag rouladen i ovnen ved 225 gr. i 5-7 min. Drys sukker på et andet stykke bagepapir. Læg rouladen herpå med oversiden nedad, og fjern det første stykke bagepapir.
  3. Rør isen til softice, og smør det ud på kagen. Fordel hindbær og skrællede tern af ferskner over. Rul sammen til en roulade. Pak rouladen i plastfilm og herefter i alufolie. Læg den i en frysepose, og frys den ned. Tag kagen op, og pynt den med flødeskum. Smelt nougat i fløden i en lille gryde ved lav varme. Afkøl saucen, og server den til rouladen.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it