Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Iskagkage:
  2. Pisk æggeblommer og flormelis sammen. Hak chokoladen, og smelt den i mikroovn eller over vandbad. Køl chokoladen lidt af, og pisk den i æggemassen. rør evt. cognac i.
  3. Pisk fløden stiv, og vend den i æggemassen. Kom ismassen i en springform foret med plastfilm. dæk isen til. Frys den mindst 6 timer ved –18 gr.
  4. Server isen pyntet med flødeskum og bær og med de 2 slags coulis til.
  5. Hindbærcoulis:
  6. Kog hindbær og vand op i ca. 5 min. Pres det gennem en sigte. Kog saften op med sukker, til sukkeret er opløst. Afkøl blandingen.
  7. Mangocoulis:
  8. Skræl mangoerne, skær kødet i tern, og kog dem i vandet ca. 5 min. Kom sukker og citronsaft i, og kog igen 3-4 min. miks det hele i en blender, og køl af.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it