Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

BagværkSøde sager og drikke
Oprindelig en blåbærkage, men den kan følge med hele frugtsæsonen og bliver også fin med fryserbær. Kagen kan tilmed fryses, den ret store portion er her delt i to.
Sådan gør du:
  1. Rør smør og sukker grundigt, og pisk æggene i blandingen et ad gangen. Bland alle de tørre ingredienser (bortset fra bærrene), og rør det hele sammen. Vend bærrene i dejen.
  2. Fyld den i to smurte springforme (20 cm), der er beklædt med bagepapir.
  3. Bag kagerne ved 175 gr. i knap 1 time. Mærk, om de er gennembagt, inden de tages ud af ovnen. Lad dem stå ca. 10 min., inden formen løsnes, og kagerne køles helt af.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov / Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it