Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Brun kødet i olie i en gryde. Kom bouillonen ved, og kog op. Tilsæt sojasauce, ingefær, limesaft og sukker. Kog det sammen 1 time, til kødet er meget mørt. Kom snittede forårsløg og skivede gulerødder i. Kog det sammen yderligere 5 min.
  2. Skræl kartoflerne, og skær dem i skiver. Kog dem møre i usaltet vand i ca. 20 min. Hæld vandet fra. Mos kartoflerne med en kartoffelmoser. Kom mælk, olie og wasabipasta i. Smag til med salt. Server mosen til gryderetten sammen med salat.
Tips!
I stedet for kartoffelmos kan du servere jasminris til retten og evt. servere wasabi til i en lille skål.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it