Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Del kyllingen i 4 stykker, og læg dem i en gryde. Kom 4 rejer, vand og salt i. Kog kyllingen ca. 1 time under låg. Tag kylling og rejer op. Pil kødet af benene, og del det i mindre stykker. Skind og ben kasseres. Pil også rejerne og hak dem fint. Si suppen, og gem den til senere.
  2. Kom mandler, hakkede løg, hvidløg, gurkemeje og karry i en blender eller foodprocessor, og miks det jævnt.
  3. Varm olien op i en gryde. Rør krydderiblandingen i, og steg den 1-2 min. Kom 4-8 dl af suppen i sammen med kylling og rejer. Kog det op. Kom de 8 hele rejer i, og kog dem med i 5 min. Kom bønnespirer og sukkerærter i, og kog dem med i 2 min.
  4. Halver agurken, og skab kernerne ud. Skær de halve agurker i tynde skiver. Rør dem i yoghurten sammen med finthakket chili og salt. Pynt evt. med friske korianderblade. Server til gryden sammen med brød.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Juleophæng 10 dec 2016 18:34 Kirsten Skjerbek
Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha

Dagens lækkeri

Skønt bagværk