Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

FjerkræSupper
Varmende supper et must i den kolde tid. Nyd denne lækre indiske variant med naanbrød til.
Indisk karrysuppe
4 personer
Indisk karrysuppe med naanbrød
(ca. 1¼ l grundsuppe)
Grundsuppe:
2 spsk. salt
Karrysuppe:
1½ spsk. karry
25 g smør
1 kvist timian
3 spsk. hvedemel
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Kom hanen i en gryde og hæld vandet ved, det skal dække kødet. Kog op og skum af.
  2. Kog suppen 1½ time. Tag hanen op. Si suppen gennem et rent klæde over en si. Kog suppen 1/3 ind. Smag til med salt og friskkværnet peber.
  3. Svits karry i smør. Skær den rensede porre i skiver og løg og selleri i tern og svits det kort med. Kom suppen ved. Tilsæt tomat i tern og timian. Udrør melet i fløden og rør det i. Tilsæt hanekødet.
  4. Kog suppen under omrøring ca. 5 min. og smag til.
Tips!
Suppen er indisk og hedder muligatawny, du kan også smage den til med limesaft og lidt sukker.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann/Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it