Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær kyllingebrystfileterne i ca. 3 x 3 cm tern.
  2. Varm smørret op i en dyb pande, til det er gyldent. Svits hakket løg, til det er let gyldent. Kom kyllingen i, og svits det 3-4 min. Kom tomater, kokosmælk, karry, tomatkoncentrat, sambal oelek, ingefær, limesaft og hvidløg i.
  3. Bring retten i kog, og lad den småkoge under låg ca. 15 min. Rør jævnligt. Smag til med salt, peber og evt. ekstra sambal oelek. Pynt med peanuts og rødløg, eller lad hver især drysse det over.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it