Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Småretter, snacks & tilbehør


Sværhedsgrad: Middel
Tidsforbrug: 1 time, heraf arbejdstid: 35 min.
Indbagt brieost
(6 pers.)
Dej:
50 g smør
100 g hvedemel
¼ tsk. salt
Desuden:
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Smuldr smørret i mel og salt. Saml dejen med æggeblommen. Lad dejen hvile tildækket og koldt i ca. ½ time.
  2. Del dejen i 2, og rul hver del ud til en rund plade (ca. 15 cm i diameter). Læg osten midt på den ene dejplade, og pensl dejen uden om med sammenpisket æggehvide. Læg den anden dejplade ned over osten, og pres pladernes kanter godt sammen. Tryk kanten sammen med en gaffel. Læg den indpakkede ost på bagepapir i en pæn tærteform. Pensl med æggehvide. Bag osten ca. 25 min. ved 225 gr. på midterste ovnribbe. Server osten varm med solbærsyltetøj til.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl/Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it