Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Kød
En lækker og nem ret med koteletter.
Hvidløgskoteletter med græskarkerner
4 personer
Hvidløgskoteletter med græskarkerner
1 tsk. paprika
2 spsk. olie
Vandmelonsalat med ærter:
Dressing:
2 spsk. citronsaft
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Gnid dem med hvidløg, og vend dem i en blanding af græskarkerner og paprika. Krydr med salt og peber. Varm olien op på en pande. Brun koteletterne ca. 1 min. på hver side. Skru ned til middel varme, og steg dem færdige, ca. 3 min. på hver side. Tag kødet af panden.
  2. Kog ærterne 2 min. i letsaltet vand. Afdryp, og afkøl dem. Skær melonkødet i tern. Fjern kernerne. Skyl salaten godt, og afdryp den i en sigte. Bland salat, melon og ærter. Pisk dressingen sammen, og vend den i.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it