Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Hvide mini-sarah bernhardt - det lyder vel nok lækkert!
Sådan gør du:
  1. Bag makronerne som beskrevet, men brug en stor tsk. i stedet for spsk. Du kan også sprøjte dem ud med en kagesprøjtepose og en glat tylle. Bag kagerne som beskrevet, men kun ca. 1¼ time. Afkøl makronerne.
  2. Fordel trøffelmassen over makronbundene i små toppe. Stil dem i fryseren 1 time.
  3. Hak og smelt den hvide chokolade. Hold fast i makronen, og dyp hurtigt trøffelmassen i chokoladen. Stil kagen på bagepapir. Drys lidt frysetørrede hindbær over. Lad chokoladen stivne. Opbevar kagerne i køleskab.
Tips!
Makronbundene er sprøde den første dag, men bliver blødere dagen efter. Smagen er dog stadig fin.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it