Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Julens fineste konfekt.
Hvide chokoladetrøfler med whisky
(ca. 15 stk.)
2 spsk. ahornsirup
1 spsk. whisky
Pynt: flormelis til pynt
Sådan gør du:
  1. Kog fløde og sirup op i en lille gryde. Tag det fra varmen, og rør hakket mørk chokolade i. Rør whisky i. Stil trøffelmassen tildækket i køleskabet et par timer. Lav kugler af massen, som igen stilles i køleskabet.
  2. Smelt den hvide chokolade. Hold en trøffelkugle på en gaffel over den smeltede chokolade, og øs hurtigt smeltet chokolade over med en ske. Stil trøflerne på bagepapir til afkøling. Når chokoladen er stivnet, drysser du dem med sigtet flormelis. Opbevar trøflerne pakket i en tætsluttende beholder i køleskabet.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it