Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær den træede ende af aspargesene. Skræl dem fra hoved mod fod, og kog dem i letsaltet vand i ca. 10 min. Afdryp aspargesene, og hold dem varme under et rent klæde. Gem lidt af kogelagen til saucen.
  2. Pisk æggeblommerne med vand og citronsaft i en glasskål, der kan tåle varme. Stil skålen i en gryde med kogende vand. Pisk hele tiden, mens der tilsættes smeltet smør lidt ad gangen. Rør til sidst kogelagen i. Pisk fløden til skum, og vend den i saucen sammen med kørvel. Smag til med salt og peber.
  3. Server aspargesene med rejer og kørvelmousseline.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov/ Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it