Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog de 2½ dl piskefløde op med kaffebønnerne. Lad det køle helt af i køleskabet, gerne natten over. Si kaffebønnerne fra. Bland 1 dl piskefløde i, og pisk det til blødt skum – vær tålmodig, det kan tage lidt tid.
  2. Hak chokoladen fint, og kom den i en skål. Udblød husblasen 10 min. i koldt vand. Kog mælken op og smelt husblasen heri. Rør mælken i den hvide chokolade lidt efter lidt, begynd i chokoladens midte og rør hele tiden. Afkøl blandingen lidt. Vend kaffeflødeskummet i chokoladeblandingen. Kom moussen i portionsforme, som kan tåle frost, f.eks. EVA-trio. Frys dem 2 timer.
  3. Kom ingredienserne til butterschotchsaucen i en gryde. Kog det sammen i 3-4 min., til det er jævnt Køl det af, til det er lunkent.
  4. Server moussen med sauce, passionsfrugterne i halve og evt. blåbær. Kan evt. også pyntes med frisk mynte.
Velbekomme!
Annonce
Pin it