Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skrab kornene ud af vanilje stangen. Kog rabarber, hindbær, sukker og tom vaniljestang op i en gryde ca. 5 min. Afkøl det. Fjern vaniljestangen.
  2. Knus makronerne, og fordel dem i portionsglas. Fordel rabarberblandingen over.
  3. Hak og smelt den hvide chokolade over vandbad eller i mikroovn.
  4. Pisk æggeblommerne med flormelis og udskrabede vaniljekorn, til det er cremet. Rør chokoladen i.
  5. Udblød husblassen i koldt vand i 10 min.
  6. Smelt den knugede husblas i mikroovn eller over vandbad. Rør lidt af chokolademassen i.
  7. Rør husblassen i chokolademassen.
  8. Pisk fløden til blødt skum, og vend det i chokoladeblandingen.
  9. Fordel moussen over rabarberblandingen. Man kan også lægge makroner, rabarberblanding og mousse i flere lag i stedet.
  10. Lad desserten stå i køleskabet en times tid.
Velbekomme!
Foto: MIkkel Adsbøl/ Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it