Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Hak chokoladen fint. Rør smør, hvid chokolade, sukker og mælk sammen i en gryde, til det er ensartet, men det må ikke koge. Kom blandingen i en stor skål, og lad den køle af 15-20 min.
  2. Rør æggene i. Sigt hvedemelet i sammen med bagepulver og vaniljesukker. Smør en springform (22 cm i diameter), og læg et udklippet stykke bagepapir i bunden af formen.
  3. Fordel dejen i formen, og bag kagen ved 175 gr. i ca. 40 min. på midterste ovnribbe. Afkøl kagen.
  4. Smelt den hvide chokolade i mikroovn eller over vandbad. Pisk fløden til skum, og vend lidt af det i chokoladen. Vend herefter resten af chokoladeblandingen i flødeskummet.
  5. Rens jordbærrene, og skær dem i skiver. Drys dem med sukker, og vend appelsinskal i. Lad det trække et par timer. Fordel creme og jordbær på kagens top, og pynt med revet hvid chokolade og frisk mynte.
Velbekomme!
Annonce
Pin it