Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Udblød de hvide bønner i rigeligt koldt vand natten over. Kog dem ca. 1 time i friskt vand. Afdryp og afkøl bønnerne. Hvis du bruger dem fra dåse, er de afkølede og klar til brug.
  2. Skær tomaterne i tern, og kom dem i en skål. Vend små løgtern, peberfrugttern, limesaft, tabasco, salt og peber i. Vend bønnerne i.
  3. Steg baconskiverne på en pande eller i ovnen. Afdryp dem på køkkenrulle.
  4. Steg 4 spejlæg, og servér dem med bacon-salsaen.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it