Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Sådan fejrer du bededag - med te og skønne hveder, som traditionen kræver.
Hveder
12 stk.
50 g gær
2 dl mælk
2 æg
1 tsk. sukker
500 g hvedemel
1 tsk. salt
Sådan gør du:
  1. Udrør gæren i den kolde mælk. Pisk æggene i, tilsæt sukkeret, og kom halvdelen af melet i. Rør dejen sammen med en grydeske. Tilsæt salt. Rør smørret i. Kom resten af hvedemelet i, og ælt dejen let.
  2. Smør en skål med olie. Kom dejen heri. Vend dejen rundt, så den bliver olieret. Læg et stykke plastfilm over skålen, og lad dejen hæve ca. 1 time.
  3. Form 12 boller. Læg dem i en form 20 x 30 cm foret med bagepapir. De skal lægges med 2 cm’s mellemrum, så de gror sammen under bagningen.
  4. Bag bollerne ca. 20 min ved 200 gr. Server med smør.
Tips!
Du kan vælge at flække og riste hvederne.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it