Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Honningtern
(20 stk.)
100 g smør
300 g hvedemel
1 tsk. kanel
1 tsk. ingefær
1 tsk. bagepulver
150 g honning
1 æg
1 spsk. vand
Fyld:
Smørcreme:
200 g flormelis
3 spsk. mælk
Pynt:
1 spsk. piskefløde
Sådan gør du:
  1. Smuldr smørret i melet. Bland kanel, ingefær og bagepulver i. Lun evt. honningen, så den bliver blød. Nogle honninger er dog bløde i forvejen. Rør honning, æg og vand sammen, og rør det i. Rør dejen jævn. Stil dejen i køleskab ca. 2 timer. Udrul den til et rektangel på 20 x 16 cm. Læg den på bagepapir på en bageplade, og bag den 15-20 min. ved 200 gr. på midterste ovnribbe.
  2. Afkøl kagen på en bagerist. Flæk kagen i 2 bunde med en skarp kniv. Lun appelsinmarmeladen i en lille gryde. Smør marmeladen på de 2 bunde. Lad det trække ca. 15 min. Rør smør, flormelis og mælk sammen til en luftig smørcreme. Fordel cremen mellem de to bunde.
  3. Smelt chokolade og fløde sammen over vandbad. Smør chokoladen over kagen. Drys med kokosmel eller frysetørrede hindbær. Lad chokoladen stivne. Skær i tern.
Tips!
Frysetørrede hindbær kan købes i større supermarkeder eller på www.specialkoebmanden.dk
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it