Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rør æg og sukker luftigt, mens honningen lunes, så den smelter.
  2. Bland mel, krydderier og natron i dejskålen, tilsæt æggesnaps og honning, og rør dejen sammen. Stil den køligt fra dag til dag.
  3. Del dejen i 4-5 portioner, sigt lidt mel over dem, og ælt dem let. Sigt lidt mel på bordet, og rul den første klump dej ud i 3-4 mm’s tykkelse. Stik nu 24 kager eller så mange, som dejen rækker til, ud med udstikkere i forskellige faconer, og læg kagerne på pladen. Ælt dejresterne sammen, og læg dem til side efterhånden.
  4. Ælt alle resterne sammen, og fortsæt med udrulning og udstikning. Bag kagerne ved 160 gr. i ca. 6 min.
  5. Skriveglasur: Rør en ret stiv, helt klumpfri glasur af æggehvide og flormelis. Del den i mindre portioner, og farv dem efter lyst og fantasi.
  6. Fyld glasuren i kraftige frostposer, og luk med en knude. Klip et lille hjørne af, så glasuren kan presses ud. Pynt kagerne med mønstre og tal til julekalenderen. Hæng evt. kagerne på en snor, eller læg dem i en sød æske til modtageren.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov
Annonce
Pin it