Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Smelt honning, sukker og smør sammen i en gryde. Afkøl det, til det er lunkent. Kom blandingen op i en skål, og rør de øvrige ingredienser i. For en form 20 x 20 cm. med bagepapir. Kom dejen i. Bag kagen ca. 45 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe. Stik et spyd i kagen, er der rå dej på, skal kagen bage lidt længere.
  2. Afkøl, og flæk kagen i to dele. Smelt geléen i en gryde. Fordel geléen på de to bunde. Lad det trække 1 times tid.
  3. Pisk smør, appelsinskal og -saft og flormelis sammen til en luftig smørcreme. Fordel cremen mellem de to bunde. Pynt med sigtet flormelis og evt. glansbillede.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it