Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Gør hjerterne i stand, og skær dem i 1 cm’s tern.
  2. Svits løg og bacon i smør. Kom hjerterne i, og brun dem med. tilsæt de øvrige ingredienser, og lad retten simre ca. 1 time under låg. Smag saucen til med gelé og eddike samt salt og peber. Giv evt. retten lidt kulør.
Tips!
Er du ikke til hjerter, kan du i stedet bruge 500 g kalvekød i tern til retten.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusman/Opskrifter: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it