Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Hjertemarengs med ingefær
8-10 pers.
2 ½ dl sukker
3 spsk. kogende vand
1 tsk. vineddike
1 spsk. majsstivelse
100 g revet rå marcipan
Desuden:
300 g hindbær
1 dl vand
1 dl sukker
Pynt: evt. usprøjtede rosenblade
Sådan gør du:
  1. Pisk æggehviderne stive. pisk sukkeret i lidt ad gangen og herefter det kogende vand. Kom ingefær, vineddike, majsstivelse og marcipan i, og pisk kort.
  2. Tegn hjerter på bagepapir (ca. 10 stk.), og fordel marengsmassen herpå. Bag dem i ovnen ved 150 gr. på midterste ovnribbe ca. 50 min. Afkøl bundene i den slukkede ovn.
  3. Læg husblassen i blød i koldt vand. Kog hindbærrene op i 1 dl vand i 3-4 min., og pres det gennem en sigte. Kog saften op igen sammen med sukkeret. Tag gryden fra varmen. tag husblassen op af vandet, og kom den straks i den koghede hindbærsaft, så den smelter. Køl denne blanding af, til den kun lige er lun. pisk fløden til skum, og vend hindbærmassen i, uden at det blander sig helt. fordel det over bundene. pynt evt. med usprøjtede rosenblade.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusman/Opskrifter: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it