Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Læg husblassen i blød i koldt vand ca. 10 min. Kog jordbærrene op 2-3 min. i 2 spsk. vand og de 50 g sukker. Tag gryden fra varmen. Kom let afdryppede husblas-blade i, og smelt dem. Blend jordbærmassen jævn i en blender eller foodprocessor. Kom 1½ spsk. jordbærmasse i 6 hjerteforme fra eva trio, hvis du vil servere fromagen på denne måde, vil du servere den i en skål, springer du bare dette punkt over og går videre.
  2. Pisk æggeblommerne med sukkeret, og rør rom i. Rør lidt af æggemassen i jord-bærmassen, og rør herefter blandingen i resten af æggemassen. Pisk æggehviderne og fløden stiv hver for sig. Vend først æggehviderne i og herefter flødeskummet i.
  3. Fordel fromagen over jordbærmassen i hjerteformene, og kom resten i en skål. El-ler kom det hele i en skål, hvis du ikke bruger hjerteforme. Lad fromagen stivne i kø-leskabet 6 timer. Vend fromagerne ud på desserttallerkner, hvis du har lavet hjerter.
Tips!
Hvis du laver hjerter, kan du fryse dem i 4 timer, så er de supernemme at få hele ud af formen. Lad dem optø ca. 20 min., inden du serverer dem.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it