Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Småretter, snacks & tilbehør
Hjertefocacciaer med rosmarin
10 stk.
25 g gær
1 tsk. salt
Fyld:
2 spsk. friskhakket rosmarin
Desuden:
1 sammenpisket æg til pensling
olivenolie og salt til pensling og drys
evt. stængler af rosmarin til pynt
Sådan gør du:
  1. Udrør gæren i vandet, og tilsæt durumhvedemel og lidt af det almindelige hvedemel. Lad dejen forhæve tildækket 10 min. tilsæt salt og resten af melet. Lad dejen hæve tildækket 1 time et lunt sted.
  2. Del dejen i 16 stykker. rul dem tyndt ud, og form dem til hjerter, du kan også bruge en hjerteudstikker, hvis du har en. på de 8 af hjerterne fordeler du revet mozzarellaost og et drys rosmarin. Krydr også med lidt salt og peber. pensl kanterne med sammenpisket æg. Læg de andre hjerter over, og tryk kanterne godt sammen.
  3. Bag focacciahjerterne ved 225 gr. på midterste ovnribbe i ca. 16-20 min. tag dem ud, pensl dem med olivenolie, og krydr med salt. server dem varme. her har vi pyntet dem med friske stængler rosmarin.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusman/Opskrifter: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it