Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rist nødderne på en tør pande. Smelt flormelis i en tykbundet gryde, til det er gyldent, og kom de lune nødder i. Smør massen ud på bagepapir på en bageplade. Når den er stivnet, knuses den f.eks. med en kagerulle eller i en foodprocessor.
  2. Pisk æggeblommer og sukker hvidt. Pisk vaniljekorn i. Pisk fløden til skum.
  3. Vend den hårde nougat i æggemassen, og vend flødeskummet i. Frys mindst 4 timer.
  4. Nem chokoladesauce: Kog vand og fløde op. Smelt chokoladen heri under omrøring. Tag gryden fra varmen, når saucen er jævn. Server chokoladesaucen til isen sammen med frugt i tern.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Søren Pind 19 jan 2017 15:32 byGuggenheim
Hjerte pude 19 jan 2017 15:20 byGuggenheim
"Villateltet" 18 jan 2017 17:10 raha
Hækling 16 jan 2017 12:14 Hanne Lis Olsen
Cirkeline 2 jan 2017 10:00 Hanne Lis Olsen
Savlesmække 18 dec 2016 12:12 Anne Neves
Pokemon Pikachu 18 dec 2016 12:10 Anne Neves

Dagens lækkeri

Skønt bagværk