Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rist nødderne på en tør pande. Smelt flormelis i en tykbundet gryde, til det er gyldent, og kom de lune nødder i. Smør massen ud på bagepapir på en bageplade. Når den er stivnet, knuses den f.eks. med en kagerulle eller i en foodprocessor.
  2. Pisk æggeblommer og sukker hvidt. Pisk vaniljekorn i. Pisk fløden til skum.
  3. Vend den hårde nougat i æggemassen, og vend flødeskummet i. Frys mindst 4 timer.
  4. Nem chokoladesauce: Kog vand og fløde op. Smelt chokoladen heri under omrøring. Tag gryden fra varmen, når saucen er jævn. Server chokoladesaucen til isen sammen med frugt i tern.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it