Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Småretter, snacks & tilbehør
Hjemmelavet pålæg tager tid at lave, men det er den slags kokkekunst, der sætter prikken over i’et på et veltildækket julebord. Så det er umagen værd, at begive sig ud i at lave sin egen hjemmelavede leverpostej.
Sådan gør du:
  1. Hak lever, spæk og løg i en foodprocessor. Du kan også få slagteren til at lave en hakket blanding af lever og spæk for dig. Rør æg, salt og krydderier i.
  2. Smelt smørret i en gryde. Rør melet i. Kom lidt mælk i ad gangen under omrøring. Kog jævningen sammen 3-4 min. under omrøring. Rør opbagningen i levermassen.
  3. Smør et par aluforme eller brødforme. Kom levermassen i. Bag leverpostejen i ovnen ved 175 gr. på nederste ovnribbe ca. 1½ time. Hvis du vil pynte leverposten, så steg baconskiverne sprøde og afdryp dem på køkkenrulle. Svits champignonerne på panden i det afsmeltede baconfedt. Pynt leverpostejen med stegt bacon og svitsede champignon. Server med rugbrød og syltede rødbeder.
  4. Tip: Bruger du små ramakinskåle eller aluforme skal de bage ca. 1 time.
  5. Tip: Du kan give leverpostejen ekstra smag ved at komme 2-3 finthakkede ansjosfileter i.
  6. Tip: Når du skal lave en opbagning, er det en fordel at bruge kogende mælk, så klumper det nemlig ikke så nemt sammen. Sørg for at røre opbagningen og levermassen godt sammen. Du kan også vælge at køre både levermasse og opbagning i foodprocessoren, det er både nemt og hurtigt.
  7. Tip: Smør formene godt med smør, inden du fylder dem ¾ op. Leverpostej hæver op under bagningen, så formene skal ikke fyldes helt op.
Velbekomme!
Annonce
Pin it