Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Småretter, snacks & tilbehørSøde sager og drikke
Vi elsker den lille chokoladebar med den lækre fugtige kokos i midten. Denne opskrift på hjemmelavet Bounty kommer fra Anne au Chocolats kogebog 'Lykken er chokolade' ❤
Hjemmelavet Bounty
(25 stk.)
Hjemmelavet Bounty
300 g kokosmel
Overtræk:
Sådan gør du:
  1. Bland den kondenserede mælk med kokosmel i en skål. Form blandingen til små brød, og sæt dem til afkøling på en tallerken eller et fad 1 time i køleskabet.
  2. Dyp kokosbrødene i chokoladen, og lad det overskydende chokolade løbe ned i skålen igen. Sæt dem på et stykke bagepapir, og lad chokoladen størkne i et køligt rum. Opbevar dem derefter i køleskabet. Holdbarhed 34 dage.
Tips!
Kokosbidderne kan både overtrækkes med mørk chokolade og mælkechokolade.
Velbekomme!
Foto: Columbus Leth / Opskrift: Anne au Chocolat
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Søren Pind 19 jan 2017 15:32 byGuggenheim
Hjerte pude 19 jan 2017 15:20 byGuggenheim
"Villateltet" 18 jan 2017 17:10 raha
Hækling 16 jan 2017 12:14 Hanne Lis Olsen
Cirkeline 2 jan 2017 10:00 Hanne Lis Olsen
Savlesmække 18 dec 2016 12:12 Anne Neves
Pokemon Pikachu 18 dec 2016 12:10 Anne Neves