Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Ælt alle ingredienserne til dejen sammen, og læg den køligt i mindst en halv time.
  2. Kom dejen i en gammeldags kødhakker med stjerneindsats, og kør dejen ud til takkede stænger med en længde på 8-10 cm. Form dem til kranse.
  3. Tænd ovnen på 200 gr. Læg kransene på bageplader med bagepapir.
  4. Bag dem på midterste rille i ovnen i 8-10 min., til de er gyldne og sprøde. Afkøl vaniljekransene, til de er helt kolde, før de lægges i dåser foret med bagepapir.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Marie Melchior
Annonce
Pin it