Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Småretter, snacks & tilbehørBagværkSøde sager og drikke
De danske hindbær er bare de bedste. Nyd dem, som de er, brug dem i desserter, eller sylt dem til herligt syltetøj.
Sådan gør du:
  1. Smuldr smørret i hvedemelet, og tilsæt hjortetakssalt, æggeblom-mer og flormelis. Saml dejen, og pak den ind i plastfilm. Lad den hvi-le 30 min. i køleskab. Del dejen i 2, og rul hvert stykke ud til en rek-tangel (10 cm bred og 35 cm lang), dejen skal være ca. ½ cm tyk. Læg den ene dejplade over på en plade med bagepapir. Fordel hind-bærmarmeladen over, og læg den anden dejplade over.
  2. Bag kagen ved 180 gr. i ca. 20 min. på midterste ovnribbe. Skær kagen i 7 cm brede snitter, som evt. kan halveres.
  3. Rør flormelis og vand sammen til glasur, og smør den på snitterne, mens de stadig er varme. Drys med kagekrymmel, og lad kagerne køle af inden servering.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it