Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Hindbærsnitten er en gammel dansk kage, der stammer helt tilbage fra 1700-tallet.
Sådan gør du:
  1. 1. Smuldr smørret i hvedemelet. Tilsæt hjortetaksalt, æggeblommer og flormelis. Saml dejen, og pak den ind i plastfilm. Lad den hvile 30 min. i køleskab.
  2. 2. Del dejen i 4 stykker. Hvert stykke udruller du til en rektangel 8 cm bred og ca. ½ cm tyk. Læg dejpladerne på en plade med bagepapir. Bag bundene ved 180 gr. i ca. 20 min. på midterste ovnribbe.
  3. 3. Fordel hindbærmarmeladen over de 2 af dejpladerne, straks de er kommet ud af ovnen. Læg straks de andre dejplader over.
  4. 4. Rør glasuren sammen, og smør den på snitterne, mens de stadig er varme. Drys med kagekrymmel. Skær i snitter i den størrelse, du ønsker. Afkøl snitterne.
Velbekomme!
Opskrifter: Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Mikkel Adsbøl
Annonce
Pin it