Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Clafoutis er en fransk dessertkage, som normalt laves med kirsebær, men den smager også skønt med hindbær og mandler.
Hindbærclafoutis med mandler
8 personer
10 g smør
2 spsk. sukker
3 æg
150 g sukker
1 knsp. salt
300 g hindbær
Pynt:
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Smør et tærtefad (24 cm i diameter) med de 10 g smør, og drys 2 spsk. sukker i formen.
  2. Pisk æggene luftige. Pisk sukkeret i. Kom hvedemel, salt, fntmalede mandler og mælk i. Lad dejen hvile 30 min.
  3. Skyl og afdryp hindbærrene. Fordel dem i bunden af fadet. Hæld dejen over. Bag dessert-kagen i ovnen ved 175 gr. ca. 40 min. på midterste ovnribbe. Dryp Grand Marnier over.
  4. Pynt med et drys formelis, og server den lun med fødeskum eller vaniljeis til.
Tips!
Hold øje med kagen de sidste 10 min. af bagetiden, synes du, den er ved at blive for mørk, kan du dække den løst med alufolie.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it