Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Søde sager og drikke
Smag på oldemors budding, den er blød og cremet.
Sådan gør du:
  1. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Hæld mælken i en gryde, og tilsæt vaniljekorn og den flækkede stang. Varm forsigtigt mælken op.
  2. Læg husblas i koldt vand ca. 5 min.
  3. Pisk imens de pasteuriserede æggeblommer og sukker, til de er helt lyse og cremede. Pisk den varme mælk i. Hæld blandingen tilbage i gryden, og rør grundigt, mens cremen varmes forsigtig op. Fjern gryden fra varmen idet, mælken bliver cremet.
  4. Opløs husblas i cremen, mens den er varm.
  5. Pisk hindbær, sukker og pasteuriserede æggehvider sammen med håndmikser, til det er cremet i ca. 4 min. på høj effekt. Vend hindbærcremen i den afkølede kagecreme. Fold forsigtigt cremen sammen til en ensartet struktur.
  6. Fordel massen i portionsforme, hvis du har dem ellers brug en isform. Pensel den først med koldt vand, og drys med sukker. Lad buddingen hvile i køleskabet i mindst 2 timer.
  7. Kom hindbær og sukker i en skål, og mos det sammen med en gaffel. Flæk vaniljen, og skrab kornene ud. Tilsæt vaniljekorn til hindbærsaucen sammen med citronsaft.
  8. Vend hindbærbuddingerne ud på tallerkner, og hæld hindbærsaucen omkring. Pynt med flødeskum, marengskys og mynteblade.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Susanne Engelstofte Rasmussen
Annonce
Pin it