Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Skal kagen med ud af huset, så kan du bare undlade cremen.
Hindbær-marmorkage
10 personer
Hindbær-marmorkage
150 g sukker
3 æg
175 g hvedemel
¾ tsk. bagepulver
Hindbærcreme:
2 spsk. vand
100 g smør
150 g flormelis
Sådan gør du:
  1. Rør smør og sukker sammen, gerne med en håndmixer. Kom æggene i et ad gangen. Bland hvedemel, kartoffelmel og bagepulver, og vend det i dejen. Tag halvdelen af dejen over i en anden skål, og rør moste hindbær i.
  2. Smør en bageform (ca. 1½ l). Kom først halvdelen af den lyse dej i formen, herover hindbærdej og til sidst resten af den lyse dej.
  3. Bag kagen ved 175 gr. i ca. 1 time på anden nederste ovnribbe. Stik et spyd i kagen, er der rå dej på, skal den bage lidt længere.
  4. Kog hindbær og vand op 2-3 min. i en gryde, og mos hindbærrene godt ud med en grydeske. Kom blandingen i en sigte, og pres så meget hindbærsaft ud som muligt. Brug bagsiden af en ske. Afkøl hindbærsaften. Pisk hindbærsaft, smør og flormelis sammen med en håndmixer, til det er cremet. Smør det på kagen.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it