Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Prøv denne lækre og anderledes variation af Charlotte Royale.
Hindbær-Charlotte i glas
(8 personer)
Hindbær-charlotte i glas
Sværhedsgrad: Middel
Tidsforbrug: 2 timer, heraf arbejdstid: 1 timer
Rouladebund:
120 g sukker
120 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
Fyld:
Vaniljecreme:
3 spsk. sukker
1 spsk. majsstivelse
Desuden:
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Roulade: Pisk æg og sukker luftigt med en håndmikser. Bland mel, vaniljesukker og bagepulver, og si det ned i æggeblandingen. Bland det hele sammen.
  2. Smør et stykke bagepapir med smør, og smør dejen ud i en firkant på 30 x 40 cm. Bag rouladen i ovnen ved 200 gr. i 8 min.
  3. Drys sukker på et andet stykke bagepapir. Læg rouladen herpå med oversiden nedad. Fjern det første stykke bagepapir.
  4. Smør marmeladen på. Rul sammen til en roulade, mens kagen stadig er lun.
  5. Vaniljecreme: Kom ingredienserne til cremen i en gryde, og pisk dem sammen. Varm cremen op, til den bobler. Den udskrabede vaniljestang koges med.
  6. Kom cremen i en skål, og drys med sukker. Afkøl cremen og tag vaniljestangen op. Pisk de 2 dl fløde til skum, og vend det i cremen.
  7. Fordel cremen i 8 glas. Skær rouladen i skiver, og kom 2 skiver i hvert glas.
  8. Pisk fløden til skum, og pynt med det på toppen af desserterne. Fordel lidt bær i hvert glas.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl/ Opskrif: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it