Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Du kan enten vælge at stege hanen hel og partere den efter kogningen eller skære den i 8 stykker, inden den tilberedes.
  2. Skær løg, gulerødder og persillerod i tern. Rens champignonerne, og skær dem i kvarter.
  3. Smelt smørret, til det er gyldent, i en stegegryde. Brun den hele hane eller stykkerne. Kom bacon og grønsager og hvidløg i gryden, og svits dem med. Hæld vinen ved, og kom laurbær og timian ved. Krydr med salt og peber. Lad retten simre under låg, til den er gennemkogt, ca. (1½ time), hvis hanen er hel, eller 45 min., hvis det er hanestykker.
  4. Tag hanen og fyld op af gryden. Skær hanen i 8 stykker (hvis den fortsat er hel), og læg dem i et dybt fad. Kog væsken lidt ind. Smag til med cognac, salt og peber. Hæld den over hanen. Pynt med persille. Server med brød eller kartoffelmos og salat.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it